Yritys

YRITYS

Kokonaisvaltaista palvelua kainuulaisille vuodesta 2007 asti

Isännöinti ja tilitoimisto Kangasniemi on palvellut asiakkaitaan Kainuussa jo yli vuosikymmenen ajan. Toimitilamme sijaitsevat Kajaanin Teknologiapuistossa osoitteessa Kehräämöntie 7.
Avaamme toimiston Sotkamoon tammikuu 2020, osoitteeseen Kainuuntie 17.

Asiakkaan asialla tehokkaasti ja tavoitettavasti

Isännöintipalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan toivomusten mukaan, taloyhtiön koosta tai muodosta riippumatta. Erityisosaamistamme on kokonaisvaltainen isännöinti vaativine remonttihankkeineen oman teknisen isännöitsijän tukemana. Palvelumme perustana ovat aktiivisuus ja tavoitettavuus. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys.

Tilitoimistopalvelumme räätälöi asiakkaalle parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti. Tarjoamme taloushallinnon palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyen, aina yrityksen perustamisesta sen lopettamiseen asti.

Yrityksellämme käytössä olevat uudenaikaiset koneet, laitteet ja sähköiset järjestelmät takaavat nopean ja tehokkaan palvelun. Kokokous tilat ovat omisssa tiloissamme, vartioidussa rakennuksessa sijaitsevat toimitilamme ovat monipuoliset ja käytännölliset. Tarjoamme kokoustilat 20–40 henkilölle sekä saunatilat. Kokoustarjoilut saamme tilatuiksi kätevästi rakennuksessamme toimivasta Fazer Amica -ravintolasta. Pysäköintitilaa on käytettävissä runsaasti rakennuksen molemmin puolin, jonka ovat asiakkaille ilmaiset.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää