Yritys

YRITYS

Kokonaisvaltaista palvelua kainuulaisille vuodesta 2007 alkaen.

Isännöinti ja tilitoimisto Kangasniemi on palvellut asiakkaitaan Kainuussa jo yli neljäntoista vuoden ajan. Toimitilamme sijaitsevat Kajaanissa ja Sotkamossa.

Asiakkaan asialla tehokkaasti, tavoitettavasti ja yhdenvertaisesti

Isännöintipalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan toivomusten mukaan, taloyhtiön koosta tai muodosta riippumatta. Erityisosaamistamme on kokonaisvaltainen isännöinti vaativine remonttihankkeineen oman teknisen isännöitsijän tukemana. Palvelumme perustana ovat yhdenvertainen palvelu, aktiivisuus ja tavoitettavuus. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys.

Tilitoimistopalvelumme räätälöi asiakkaalle parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti. Tarjoamme taloushallinnon palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyen, aina yrityksen perustamisesta sen lopettamiseen asti.

Yrityksellämme käytössä olevat uudenaikaiset tilat, koneet, laitteet ja sähköiset järjestelmät takaavat nopean ja tehokkaan palvelun. Kokokous tilat ovat omisssa tiloissamme, vartioidussa rakennuksessa, ne ovat monipuoliset ja käytännölliset.  Pysäköintitilaa on käytettävissä runsaasti rakennuksen molemmin puolin, jonka ovat asiakkaille ilmaisia.

 

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää