Isännöinti

Asiakasläheistä palvelua arkiymmärrettävästi!

ISÄNNÖINTI

Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua

Paikallinen Isännöintitoimisto on taloyhtiön johtamisen ja talouden hoitamisen asiantuntija, joka auttaa taloyhtiöiden hallitusta ja osakkaita tekemään päätökset lainmukaisesti ja riittävään tietoon tukeutuen. Isännöintipalveluihimme kuuluvatkin kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan toivomusten mukaisesti, taloyhtiön koosta tai muodosta riippumatta. Hoidamme taloyhtiön taloutta ja hallintaa vastuumme ja velvollisuutemme tiedostaen ja avoimuutta painottaen sekä mistään taloyhtiöllle palvelua tuottavasta muusta yhtiöstä riippumattomasti.

Palvelumme perustana ovat aktiivisuus, tavoitettavuus
ja ohjenuorana on osakkaiden yhdenvertainen kohtelu.

 Vuodesta 2007 alkaen.

PALVELUMME

Asiakasläheistä palvelua
arkiymmärrettävästi!

PALVELUT TALOYHTIÖILLE

Vastaamme taloyhtiön hoitamiseen liittyvistä käytännön tehtävistä kattavasti ja tehokkaasti. Erityisosaamistamme on kokonaisvaltainen isännöinti vaativine remonttihankkeineen oman teknisen isännöitsijän tukemana. Tekninen isännöitsijämme tarjoaa tukea myös muiden kiinteistötekniikkaan liittyvien projektien hoitamiseen. Tarjoamme lisäksi taloyhtiön hallitukselle tarvittaessa koulutusta ja otamme huomioon sekä iäkkäät että nuoremman polven asukkaat. Taloyhtiön palvelut kilpailutamme tarvittaessa vuosittain.

Verkkokauppamme on taloyhtiöt ,osakkaiden ja vuokralaisten käytettävissä.

Palveluihimme sisältyvät:

Asukasinfo 24 h

Asumista helpottavia palveluita osakkaalle ja asukkaalle 24 / 7 / 365. Tutustu asukasinfoon.

Kokousten pito ja niihin liittyvät järjestelyt

Hoidamme kaikki kokouksiin liittyvät järjestelyt ammattitaitoisesti lähettämällä kutsut ajoissa ja huolehtimalla siitä, että tarvittavat tilat, välineet ja tarjoilut ovat valmiina. Etäkokouksiin aina nykyaikaiset laitteet ja ohjelmat.

Valvonta ostopaveluista

Valvomme ostopalveluja säännöllisesti ja kilpailutamme ne riippumattomasti toimien. Yhtiöjärjestyksen ja kiinteistön järjestysmääräysten, asunto-osakeyhtiölain sekä viranomaisten määräysten noudattaminen ja valvonta. Meidän kautta taloyhtiö saa käyttöön teknisen isännöitsijän, joka valvoo tarvittaessa taloyhtiön remontteja.

Etä-Isännöinti

Maailma muuttuu ja me sen mukana. Tarjoamme koko suomen alueella myös etä-isännöintiä. Microsoft Teams, Google Meet, Whatsapp-sovelluksen avulla tai muun etäyhteyden kautta. Osakkailla on mahdollista seurata kokousta ja käyttää puhevaltaa kokouksessa. Kokouksen liittymislinkki lähetetään osakkeenomistajille sähköpostin välityksellä. Kokouspaikalla yhdellä on oltava tietokone nettiyhteydellä. Muuten asiakaspalvelu toimii normaalisti. Kysy rohkeasti lisää.

Isännöinti vaihtoon

Isännöitsijän valinta ja siitä huolehtiminen, että yhtiöllä on pätevä isännöintiyritys, kuuluu taloyhtiön hallitukselle. Tutustu isännöinti vaihtoon.

Lakisääteisten ilmoitusten teko

Huolehdimme siitä, että kaikki lakisääteiset ilmoitukset tehdään ajallaan. esimerkiksi ilmoitukset kaupparekisteri-, vero-, vakuutus, - palkka ja tilastokeskukselle.

Mitä on isännöinti?

Voit tutustua isännöintiliiton lyhyellä videolla isännöintiin. Tutustu videoon.

Verkkokauppa

Osakkaille, omaisille ja vuokralaisille.

PALVELUT ASUKKAILLE
Isännöinti

Vastuunjako

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko erittelee, miten taloyhtiön kiinteistön ja huoneistojen kunnossapitovastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaan kesken. 3D-taulukosta näet huonekohtaisesti, mitkä rakenteet ovat taloyhtiön ja mitkä osakkaan vastuulla. Palvelu on ilmainen.

Asukasinfo

Kotisivultamme voit lukea ajankohtaista ja kattavaa tietoa kaikesta asumiseen liittyvästä.

Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelumme ovat asiakkaan käytettävissä vuorokaudenajasta riippumatta. Sähköisten palvelujemme kautta asukkaat voivat heille sopivana ajankohtana antaa palautetta, jättää tarjouspyynnön ja tehdä muutto-, vika-, vesimittarilukema-, lapsen syntymä- tai muutos-/remontti-ilmoituksen. Lisäksi isännöitsijä todistuksen voi tilata tämän palvelun kautta.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää!