Isännöinti

Asiakasläheistä palvelua arkiymmärrettävästi!

ISÄNNÖINTI

Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua

Isännöintitoimisto on taloyhtiön johtamisen ja talouden hoitamisen asiantuntija, joka auttaa taloyhtiöiden hallitusta ja osakkaita tekemään päätökset lainmukaisesti ja riittävään tietoon tukeutuen. Isännöintipalveluihimme kuuluvatkin kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan toivomusten mukaisesti, taloyhtiön koosta tai muodosta riippumatta. Hoidossamme on noin 60 asunto-osakeyhtiötä, joissa yhteensä noin 1 000 kotia. Hoidamme taloyhtiön taloutta ja hallintaa vastuumme ja velvollisuutemme tiedostaen ja avoimuutta painottaen sekä mistään taloyhtiöllle palvelua tuottavasta muusta yhtiöstä riippumattomasti.

Palvelumme perustana ovat aktiivisuus ja tavoitettavuus. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys.

PALVELUMME

Asiakasläheistä palvelua
arkiymmärrettävästi!

PALVELUT TALOYHTIÖILLE

Vastaamme taloyhtiön hoitamiseen liittyvistä käytännön tehtävistä kattavasti ja tehokkaasti. Erityisosaamistamme on kokonaisvaltainen isännöinti vaativine remonttihankkeineen oman teknisen isännöitsijän tukemana. Tekninen isännöitsijämme tarjoaa tukea myös muiden kiinteistötekniikkaan liittyvien projektien hoitamiseen. Tarjoamme lisäksi taloyhtiön hallitukselle tarvittaessa koulutusta ja otamme huomioon sekä iäkkäät että nuoremman polven asukkaat. Taloyhtiön tarvitsemat palvelut kilpailutamme vuosittain.

Verkkokaupastamme löytyy remontti, maalaus ja muita hyödyllisiä palveluita.

Palveluihimme sisältyvät:

Kokousten pito ja niihin liittyvät järjestelyt

Hoidamme kaikki kokouksiin liittyvät järjestelyt ammattitaitoisesti lähettämällä kutsut ajoissa ja huolehtimalla siitä, että tarvittavat tilat, välineet ja tarjoilut ovat valmiina.

Valvonta ostopaveluista

Valvomme ostopalveluja säännöllisesti ja kilpailutamme ne riippumattomasti toimien.

Sopimusasiat

Hoidamme kaikki sopimusasiat kirjallisesti ja säilytämme sopimukset asianmukaisesti.

Lakisääteisten ilmoitusten teko

Huolehdimme siitä, että kaikki lakisääteiset ilmoitukset tehdään ajallaan.

PALVELUT ASUKKAILLE

Vastuunjako

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko erittelee, miten taloyhtiön kiinteistön ja huoneistojen kunnossapitovastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaan kesken. 3D-taulukosta näet huonekohtaisesti, mitkä rakenteet ovat taloyhtiön ja mitkä osakkaan vastuulla. Palvelu on ilmainen.

Asumisen tietopaketti

Isännöintiliiton sivuilta voit lukea ajankohtaista ja kattavaa tietoa kaikesta asumiseen liittyvästä.

Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelumme ovat asiakkaan käytettävissä vuorokaudenajasta riippumatta. Sähköisten palvelujemme kautta asukkaat voivat heille sopivana ajankohtana antaa palautetta, jättää tarjouspyynnön ja tehdä muutto-, vika-, vesimittarilukema-, lapsen syntymä- tai muutos-/remontti-ilmoituksen.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää!