Isännöintipalvelut

Asiakasläheistä palvelua arkiymmärrettävästi!

PALVELUT TALOYHTIÖILLE

Vastaamme taloyhtiön hoitamiseen liittyvistä käytännön tehtävistä kattavasti ja tehokkaasti. Erityisosaamistamme on kokonaisvaltainen isännöinti vaativine remonttihankkeineen oman teknisen isännöitsijän tukemana. Tekninen isännöitsijämme tarjoaa tukea myös muiden kiinteistötekniikkaan liittyvien projektien hoitamiseen. Tarjoamme lisäksi taloyhtiön hallitukselle tarvittaessa koulutusta ja otamme huomioon sekä iäkkäät että nuoremman polven asukkaat. Taloyhtiön tarvitsemat palvelut kilpailutamme vuosittain.

Palveluihimme sisältyvät:

Kokousten pito ja niihin liittyvät järjestelyt

Hoidamme kaikki kokouksiin liittyvät järjestelyt ammattitaitoisesti lähettämällä kutsut ajoissa ja huolehtimalla siitä, että tarvittavat tilat, välineet ja tarjoilut ovat valmiina. Meillä on omat kokoustilat toimistossa.

Valvonta ostopalveluista

Valvomme ostopalveluja säännöllisesti ja kilpailutamme ne riippumattomasti toimien.

Arkistointi

Vastaamme yhtiöiden materiaalien säilytyksestä lakisääteisen ajan.

Laskujen maksu

Maksamme laskut viikoittain ajallaan. käytössämme on sähköinen laskun maksu, joka tuottaa suoraa säästöä taloyhtiölle.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on meille tärkein asia yritystoiminnassa, voit asioida paikan päällä toimistolla, sähköpostilla ja puhelimen välityksellä. Toimisto löytyy kolmelta paikkakunnalta Kajaanissa, Sotkamossa ja Pyhännällä.

Sopimusasiat

Hoidamme kaikki sopimusasiat kirjallisesti ja säilytämme sopimukset asianmukaisesti.

Lakisääteisten ilmoitusten teko

Huolehdimme siitä, että kaikki lakisääteiset ilmoitukset tehdään ajallaan.

Taloudelliset tehtävät

Hoidamme kirjanpidot ja reskontrat ajallaan kuukausittain. Hallitus on koko ajan tietoinen tuloista ja menoista. Talousarvion laadinta sekä tulojen että menojen osalta, talousarvion seuranta ja raportointi hallitukselle. Maksuvalmiudenseuranta ja kassavarojen tarkoituksenmukainen hoito.

Tilinpäätös

Teemme tilinpäätökset täsmällisesti aikataulussa kirjanpitolain mukaisesti.

Tekninen isännöinti

Tekninen isännöitsijä palvelee taloyhtiötä etsimällä sopivat ammattilaiset ja kilpailuttamalla heidät niin, että työn laatu vastaa aina taloyhtiön senhetkistä tarvetta.

PALVELUT ASUKKAILLE
Isännöinti

Vastuunjako

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko erittelee, miten taloyhtiön kiinteistön ja huoneistojen kunnossapitovastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaan kesken. 3D-taulukosta näet huonekohtaisesti, mitkä rakenteet ovat taloyhtiön ja mitkä osakkaan vastuulla. Meiltä voi osakas / vuokralainen tilata, maalauksen, tapetoinnin, taulunlaiton, palovaroittimen laiton lähes kaikki remonttiin liittyvät asiat.

Asumisen tietopaketti

Isännöintiliiton sivuilta voit lukea ajankohtaista ja kattavaa tietoa kaikesta asumiseen liittyvästä.

Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelumme ovat asiakkaan käytettävissä vuorokaudenajasta riippumatta. Sähköisten palvelujemme kautta asukkaat voivat heille sopivana ajankohtana antaa palautetta, jättää tarjouspyynnön ja tehdä muutto-, vika-, vesimittarilukema-, lapsen syntymä- tai muutos-/remontti-ilmoituksen.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää!