Tieisännöinti

Tieisännöinti

Tiekunta on yksityisteiden hallinnoimista ja ylläpitoa varten perustettu tieosakkaiden yhteenliittymä. Yhä enenevän osan yksityisteiden hallinnoinnista ja ylläpidosta hoitavat tieisännöitsijät, koska teiden hallinnointi on monimutkaistunut ja aikaisemmin talkoilla hoidettujen tehtävien hoitamiseen ei enää tahdo löytyä vapaaehtoisia. Eräänä syynä tähän on ”talkoo-sukupolven” vanheneminen, ja toisena voidaan mainita tehtävästä aiheutuva suuri vastuu ilman siitä saatavaa asiallista korvausta. Työtä lisää myös se, että vapaa-ajanrakennusten tason noustessa niitä käytetään ympärivuotisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ”mökkitiet” tarvitsevat myös talvikunnossapidon. Yksityistiet ovat muiden kuin valtion ja kuntien ylläpitämiä, ajoneuvoliikenteelle tarkoitettuja, muita teitä kuin yleisiä teitä tai katu- ja kaavatiealueita. Tieosakkaat haluavat mieluummin ostaa tieisännöinnin palveluna – asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin tapaan.
Tieyhdistys
TIKOlogo_4vari

Isännöinti Kangasniemi Oy tarjoaa asiakkaille Tieisännöintiä monipuolisesti. Tieisännöintimme on ammattilaisen tarjoamaa palvelua tiekunnille ja tieosakkaille yksityisteiden hallinnon ja ylläpidon hoitamiseksi.

Palvelupaketit on tehty asiakkaiden tarpeita ja ongelmia kuunnellen. Meidän kauttamme tieosuuskunta saa ratkaisut ja asiakasystävällisen palvelun. Henkilökuntamme, ohjelmistomme ja toimitilat ovat nykyaikaiset. Olemme toimineet alalla 2007 vuodesta lähtien.

Tiekunta valitsee omien tarpeiden mukaisen palvelukokonaisuuden, tarjoamme kolmen tasoista palvelupakettia.

Taso 1

Kirjanpito, talousarvio ja tilinpäätös
Kokousjärjestelyt
Laskutus
Yksiköinti
Tietojen ylläpito
Avustusten hakeminen
Tiemaksujen periminen
Tien kunnosta huolehtiminen
Suunnittelu
Tarjouskyselyt

Taso 2

Kirjanpito, talousarvio ja tilinpäätös
Kokousjärjestelyt
Laskutus
Yksiköinti
Tietojen ylläpito
Avustusten hakeminen
Tiemaksujen periminen

Taso 3

Kirjanpito, talousarvio ja tilinpäätös

Olkaa rohkeasti yhteydessä, laadimme tarjouksen juuri Teille sopivaksi. Tarjousta varten tarvitsemme:

1. Tien pituus
2. Osakkaiden määrä 

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää