Tilitoimiston palvelut

Asiakasläheistä palvelua arkiymmärrettävästi!

Kirjanpito

Viemme taloushallintosi sähköiseen aikaan tai jatkamme perinteisellä kirjapidolla. Tuemme asiakkaan liiketoimintaa hoitamalla kaikki kirjanpitoon kuuluvat tehtävät tarkasti, asiantuntevasti ja vuorovaikutteisesti. Palveluihimme kuuluvat: Kirjanpito, raportointi ja arvonlisäverolaskenta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten teko, verotiliasiointi ja muut verotusasiat. Raporttien käsittely yhdessä asiakkaan kanssa.

Verotuspalvelut

Hoidamme yritysten, yhdistysten ja kiinteistöyhtiöiden veroasioita asianmukaisesti ja ajallaan ja tarjoamme käytännön palveluja ja konsultointiapua esimerkiksi yrityksen tuloverotukseen, yrityksen omistajien verotukseen, arvonlisäverotukseen ja henkilöverotukseen liittyen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja ohjelmiamme vastaamaan yrittäjien tarpeita. Näin voimme tuottaa hyvin paikkansa pitäviä verolaskelmia ja ennusteita yrittäjille.

Tarjoamme apua ja tukea esimerkiksi seuraaviin veroasioihin liittyen: Yrityksen tuloverotus, yrityksen omistajan verotus, yritysjärjestelyjen verotus ja muutoksenhaku verotukseen

Palkanlaskenta

Tuotamme säädösten mukaiset palkkalaskelmat niin yrityksen, palkansaajien kuin viranomaistenkin käyttöön. Huolehdimme palkkojen oikea-aikaisesta laskusta ja toimitamme palkkalaskelmat palkansaajille. Palkanlaskennassa otamme huomioon voimassa olevan lainsäädännön sekä eri toimialojen työehtosopimukset.

Palvelumme sisältävät: Palkkalaskelmat ja niiden toimitus palkansaajille, (verkkopalkat). Lomapalkkalaskelmat, palkkayhteenvedot ja -todistukset, tulorekisteri-ilmoitukset, palkkojen maksu pankkiin ja palkkahallinnon neuvonta

Yrityksen perustaminen tai yritysmuodon muutos

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, aina liiketoimintasuunnitelman tekemisestä lähtien. Osaamme kokemuksemme perusteella ennakoida asioita asiakkaan puolesta, joten kaikkea ei ole tarpeen opetella kantapään kautta.

Ohjaamme myös asiakasta hänelle edullisimpien tai toimivampien vaihtoehtojen pariin pohtimalla, voisiko jokin toinen yritysmuoto olla hänelle sopivampi. Hoidamme muutoksiin liittyvät käytännön toimet.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää!