Yritysneuvonta

YRITYSNEUVONTA

YRITYSNEUVONTA

Ota rohkeasti yhteyttä yritysneuvojaan kaikissa yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen liittyvissä asioissa. Yritysneuvoja käy pitkällä yrittäjäkokemuksella läpi yrittäjän ajatuksia ja mahdollisia yrittämiseen liittyviä pelkoja.

Turvallinen tuki yrittämiseen

Meidän tarjoama palvelu, jonka tavoitteena on kannattavan yritystoiminnan käynnistäminen sekä olemassa olevan liiketoiminnan tehostaminen ja parantaminen. Yritysneuvoja on kuin yrityskummi. ”Kyllä yrittäjä yrittäjän tuntee”.

Vapauta aikaa siihen missä olet paras, kiire on niin sanottu aikavaras.

Liikeideassa on yleensä kolme osaa: Mitä? Kenelle? Miten?

Mitä tarkoittaa niitä tuotteita tai palveluja, joita yritys myy asiakkailleen. Kenelle tarkoittaa yrityksen mahdollisia asiakkaita ja miten tarkoittaa sitä, miten yritys tuotteensa tai palvelunsa tuottaa ja antaa asiakkaiden saataville. 

Liikeidean tulisi olla muista alan kilpailijoista selvästi erottuva, uskottava, sellainen jota potentiaaliset asiakkaat arvostavat ja josta kiinnostuvat, sekä tietenkin taloudellisesti kannattava.

Liikeidean pohjalta yritys kehittää liiketoimistasuunnitelman, jonka laajuus voi vaihdella yrittäjän päässä olevasta hyvinkin laajaan ja perusteelliseen tutkimus- ja selvitystyöhön perustuvaan kirjalliseen materiaaliin. 

pexels-fauxels-3184296

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää