Sähköinen taloushallinto

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Nopeus ja helppous

Nopeus ja helppous kuvaa nykyaikasta sähköistä taloushallintoa. Yrittäjän elämä on kiireistä ja moneen paikkaa repeämistä. Sähköinen taloushallinto tuo yrittäjälle vapautta ja ajan säästämistä. Suosittelemme asiakkaillemme sähköistä taloushallintoa, koska se mahdollistaa tehtävien tehokkaan jakamisen ja poistaa päällekkäisen työn yrittäjän ja tilitoimiston välillä.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Sähköisellä taloushalilnnollatarkoitetaan käsin tehtävien taloushallinnon toimenpiteiden sähköistämistä, automatisointia ja siirtymistä kohti reaaliaikaisuutta. Taloushallinnon prosessien sähköistyminen ja automatisointitarjoavat yritykselle säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa. Kustannushyötyjen lisäksi sähköinen taloushallinto on reaaliaikaista ja paperitonta, eikä tiedonsaanti ole sidottu aikaan tai paikkaan.

Sähköisen taloushallinnon avulla voidaan hoitaa muun muassa myyntilaskutus, ostolaskujen vastaanotto ja maksatus sekä muut kirjanpitoon liittyvät toimet. Kun yrityksen taloushallinto hoidetaan sähköisesti, kirjanpito on ajantasaista ja yrityksen ja tilitoimiston yhteistyö tapahtuu saumattomasti yhdessä ja samassa järjestelmässä.

 

Siirrä yrityksesi nykypäivään

Meiltä saat edullisen peruspaketin tai yksilöllisemmin muokatun laajemman kokonaisuuden, joka on rakennettu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt näkyvät myös työntekijöiden arkirutiineissa: automatisoitujen prosessien ansiosta käsin tehtävä manuaalinen työ jää pois. Työntekijöillä on enemmän aikaa työhön, joka on tuottavaa ja asiakkaille lisäarvoa tuovaa, kuten asiakaspalvelu. Yritys saa parhaan hyödyn sähköisestä taloushallinnosta silloin, kun kaikki yrityksentalouteen liittyvät prosessit hoidetaan sähköisesti alusta loppuun.

pexels-karolina-grabowska-4491454
pexels-tirachard-kumtanom-733852

Automatisoitu kirjanpito

Visma Fivaldin kirjanpidossa on panostettu manuaalisten prosessien automatisointiin. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti laskun teon jälkeen kirjanpitoon ja myyntireskontraan, mahdollistaen kirjanpidon ja raportoinnin ajantasaisen seurannan.

Ostolaskut kirjautuvat automaattisesti tarkastus- ja hyväksyntäprosessin jälkeen kirjanpitoon ja ostoreskontraan, josta ne voidaan maksaa kätevästi Fivaldin Pankkiyhteydellä. Ostolaskujen kierrätykseen on lisätty tiliöintiehdotukset -toiminnallisuus, joka hyödyntää koneoppimista ja tekoälyä.

Työ liikkuu mukanasi

Luo ja lähetä laskut, hyväksy kulut ja tarkista vaikka edellisen kuun tulos - siellä, missä haluat.

Pilvipalvelun keveyttä

Ohjelmisto toimii selaimessa, joten sen käyttö ei vaadi erillistä asennusta tietokoneellesi.

Sähköinen taloushallinto vapauttaa aikaa

Aika on rahaa, vanha sanan lasku sanoo.
Pitää paikkansa edelleen.

eTasku on web- ja mobiilisovellus

Mobiilisovelluksella voit kuvata kuitit, tehdä matkalaskut ja vastaanottaa palkkalaskelmat. Tutustu eTasku.

TERVETULOA PALVELTAVIKSI

Tilitoimistopalvelumme räätälöi asiakkaalle parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti. Tarjoamme taloushallinnon palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyen, aina yrityksen perustamisesta sen lopettamiseen asti.

Yrityksellämme käytössä olevat uudenaikaiset tilat, koneet, laitteet ja sähköiset järjestelmät takaavat nopean ja tehokkaan palvelun. Kokokous tilat ovat omisssa tiloissamme, vartioidussa rakennuksessa, ne ovat monipuoliset ja käytännölliset.  Pysäköintitilaa on käytettävissä runsaasti rakennuksen molemmin puolin, jotka ovat asiakkaille ilmaiset.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää