Perinteinen taloushallinto

PERINTEINEN TALOUSHALLINTO

Tuttu ja turvallinen

Jos yhteydenpitosi tilitoimiston kanssa sujuu rutiinilla perinteisin menetelmin, miksikäs sitä hyvää muuttamaan. Kun kuitit, laskut ja tositteet pysyvät sinulla mapeissa eikä niitä muodostu kuukauden aikana aivan valtavia määriä, kirjanpito perinteiseen tapaan toimii edelleen.

Jos taas olet aloittamassa yritystoimintaasi, voit valita kahden tavan väliltä – sähköisen ja paperisen. Paperiin pohjautuvassa kirjanpidossa on se etu, että jos tilitoimisto sijaitsee suhteellisen lähellä, tositteet voi kuljettaa itse paikan päälle kerran kuukaudessa, ja samalla voit keskustella kirjanpitäjäsi kanssa yrityksesi asioista.

Perinteinen malli voi sopia tilanteeseen, jossa paperisia kuitteja ja tositteita kertyy kuukaudessa vain vähän, eikä saman ohjelmiston yhteiskäyttöä tilitoimiston kanssa tarvita. 

Lähipalvelua

Vaikka moni yrittäjä onkin jo siirtynyt digitalisaatio kehityksen myötä sähköiseen kirjanpitoon käyttäen pilvipohjaisia verkko-ohjelmistoja, niin mikään pakko se ei ole. Ihmiskunta tulee käyttämään paperia vielä pitkälle tulevaisuuteen, joten perinteinen kirjanpito ei ole häviämässä ihan heti minnekään.

Jos omiin työskentelyrutiineihisi kuuluu laskujen tulostaminen ja postittaminen, tämä on ihan ok. Laskukopiot myös löytyvät tarvittaessa mapista usein nopeammin, kuin sähköisestä taloushallintaohjelmistosta, eikä sinun yrittäjänä tarvitse käyttää aikaa uusien ohjelmistojen opetteluun.

Niin tai näin, jos olet hankkimassa yrityksellesi paikallista tilitoimistoa, tule käymään meillä, niin selvitetään juuri sinulle paras tapa hoitaa kirjanpitoasiat, joko perinteisesti tai sähköisesti.

pexels-karolina-grabowska-5412194
pexels-andrea-piacquadio-3791159

Perinteinen vai sähköinen

Jos yrityksenne haluaa kuitenkin hoitaa taloushallinnon ns. perinteisellä tavalla, niin tarjoamme myös halutessanne kaikki perinteisen taloushallinnon palvelut. Jos siis haluatte toimittaa tositteet ja tiliotteet paperisina, se sopii meille aivan yhtä hyvin.

Myöhemmin voit jostavasti myös siirtyä sähköiseen kirjapitoon. 

Tärkein on että sinulla on kirjapito kunnossa.

Yrityksen kirjanpito-opas kirjanpitäjältä yrittäjälle

Tämän lyhyen oppaan tarkoituksena on kertoa yrittäjälle maanläheisesti yrittämisestä.
Tutustu Lataa opas.

Anna me laskemme

Kun ulkoistat yrityksen kirjanpidon meille, olet lähempänä omia asiakkaita ja läheisillekin jää aikaa enemmän.

Perinteinen vai sähköinen

Tutkitusti yrityksiä on perinteisen kirjanpidon puolella noin 65%.

Raha ratkaisee

Perinteinen kirjanpito on monesti halvempaa, sähköinen kirjanpito monipuolisempaa ja yrittäjälle vaivattomampi.

Asiakkaan tarpeita kuunnellen

Tilitoimistopalvelumme räätälöi teille parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti paikkakunnnasta riippumatta. Meiltä saat perinteisen kirjanpidon tai sähköisen taloushallinnon.

Tilitoimistopalvelumme räätälöi asiakkaalle parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti. Tarjoamme taloushallinnon palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyen, aina yrityksen perustamisesta sen lopettamiseen asti.

Yrityksellämme käytössä olevat uudenaikaiset tilat, koneet, laitteet ja sähköiset järjestelmät takaavat nopean ja tehokkaan palvelun. Kokokous tilat ovat omisssa tiloissamme, vartioidussa rakennuksessa, ne ovat monipuoliset ja käytännölliset.  Pysäköintitilaa on käytettävissä runsaasti rakennuksen molemmin puolin, jotka ovat asiakkaille ilmaiset.

 

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää