Tilitoimisto

Asiakasläheistä palvelua arkiymmärrettävästi!

TILITOIMISTO

Kustannustehokkaita ratkaisuja taloushallinnon tarpeisiin

Tilitoimistopalvelumme räätälöi asiakkaalle parhaiten sopivan taloushallinnon palvelukokonaisuuden kustannustehokkaasti, täsmällisesti ja selkokielisesti. Tarjoamme taloushallinnon palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin liittyen, aina yrityksen perustamisesta sen lopettamiseen asti.

Palvelumme perustana ovat tavoitettavuus, selkeys sekä nopeus ja ketteryys. Hoidamme kaikki taloushallinnon palvelut asiantuntevasti niin, että asiakas voi keskittyä rauhassa omaan ydintoimintaansa. Raportit toimitamme asiakkaalle kuukausittain niin, että niiden tieto on aina ajankohtaista.

PALVELUMME

Lähellä asiakasta
arkiymmärrettävästi

Kirjanpito

Tuemme asiakkaan liiketoimintaa hoitamalla kaikki kirjanpitoon kuuluvat tehtävät tarkasti, asiantuntevasti ja vuorovaikutteisesti.

Verotuspalvelut

Hoidamme yritysten, yhdistysten ja kiinteistöyhtiöiden veroasioita asianmukaisesti ja ajallaan ja tarjoamme käytännön palveluja ja konsultointiapua esimerkiksi yrityksen tuloverotukseen, yrityksen omistajien verotukseen, arvonlisäverotukseen ja henkilöverotukseen liittyen.

Palkanlaskenta

Tuotamme säädösten mukaiset palkkalaskelmat niin yrityksen, palkansaajien kuin viranomaistenkin käyttöön.

Yrityksen perustaminen tai yritysmuodon muutos

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, aina liiketoimintasuunnitelman tekemisestä lähtien. Osaamme kokemuksemme perusteella ennakoida asioita asiakkaan puolesta, joten kaikkea ei ole tarpeen opetella kantapään kautta.

Intranet

Intranetiin kirjautumalla asiakas voi lukea hänelle kuuluvat raportit ja muut tarvittavat tiedot. Tietojen saapumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

OTA YHTEYTTÄ

Ja kysy lisää!